O botoşăneancă se înscrie pe lista fetelor care îl acuză pe Liviu Vârciu că le-a violat

roxana vasniuc 2Liviu Vârciu a ajuns, în ultima perioadă, să fie acuzat de diverse domnişoare  showbiz că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu forţa. Ultima care s-a înscris pe lista aşa ziselor victime ale cântăreţului este botoşăneanca Roxana Vasniuc.

like facebookPresa centrală susţine că pe vremea când nimeni nu auzise de Roxana Vasniuc, tânăra a gasit o modalitate perfectă de a ieşi în evidenţă.

A acceptat să iasă în oraş cu Liviu Vârciu, iar apoi l-a acuzat de tentativă de viol. Şatena, care între timp a devenenit o cunoscută ca prezentatoare la un post de televiziune cu muzica etno, l-a acuzat pe cântăreţ ca i-a facut propuneri indecente şi că nu mai putea să scape de el, deşi ea a fost cea care l-a insotit la un hotel şi urma să se cazeze alaturi de el, din proprie iniţiativă.

One thought on “O botoşăneancă se înscrie pe lista fetelor care îl acuză pe Liviu Vârciu că le-a violat

  1. si pe mine a incercat sa ma violeze liviu ,si eu sunt baiat!!!!.foarte pervers acest baiat.sper sa citeasca cei de la antene acest comentariu si sa ma cheme si pe mine la tv sa le explic exact cum sa intamplat.offf a fost groaznic si am ramas cu sechele de atunci.va rog sa ma chemati la capatos sa va povestesc mai amanuntit cum s a intamplat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *