Labirintul anticorupție la Botoșani. Vezi despre ce este vorba!

spagaAsociația Pro Democrația – Club Botoșani în parteneriat cu Direcția Generală  Anticorupție va organiza un eveniment unic în Botoșani – Labirintul Anticorupție. Evenimentul, parte a proiectului „Plătește Zero pentru ce ți se cuvine” este un proiect finanțat de Fundația Hanns Seidel Romania care își propune să informeze cât mai mulți cetățeni despre corupție folosind de data aceasta o metodă informală și inedită – labirintul.

like facebookPe pietonalul Unirii din Botoșani organizatorii vor amplasa un labirint care va oferi ocazia cetățenilor să-și consolideze cunoștințele despre corupție și să descopere instrumentele aflate la îndemâna tuturor pentru a sesiza faptele de corupție. Pentru verificarea cunoștințelor proaspăt dobândite, organizatorii vor înmâna vizitatorilor un chestionar la care vor trebui să răspundă identificând varianta corectă în Labirint. Cei mai conștiincioși cetățeni vor primi materiale informative și promoționale și vor avea ocazia să guste din prăjitura anticorupție.

Astfel, în data de  02 iulie 2014 incepând cu ora 11:00 cetățenii sunt asteptați să viziteze Labirintul Anticorupție pentru a afla mai multe informații cu privire la corupție și metodele de luptă impotriva acesteia, să descopere gustul anticorupției din prăjiturile speciale ale evenimentului pentru încurajarea luptei anticorupție și promovarea TelVerde 0800 806 806, linie telefonică gratuită din orice rețea destinată sesizărilor faptelor de corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *