Baza sportivă Tineret își schimbă din nou proprietarul

baza sportiva tineret botosaniBaza sportivă „Tineret”, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, care a fost preluată, din ianuarie, de omul de afaceri botoşănean Constantin Poleac îşi schimbă din nou proprietarul.

Cele două terenuri de fotbal şi cele două terenuri de tenis revin în administrarea fostului deputat Cătălin Obuf Buhăianu, după ce Constantin Poleac a ajuns la concluzia că afacerea este ineficientă, el renunţând, de la 1 iulie, la aceasta. În condiţiile acestea, tranzacţia de circa 70.000 de euro dintre Poleac şi Buhăianu este anulată.

like facebook„Nu am dat avans, ci am făcut nişte investiţii. Nu am baza sportiva tineret botosani2reuşit să fac ceea ce am vrut eu. Terenul este strâmt şi în zonă se află şi clădiri monument- istoric şi nu am putut face investiţiile. Sunt mai mulţi factori care mă determină să renunţ”, a declarat Poleac.

Baza sportivă “Tineret” este concesionată, pentru o perioadă de 25 de ani, de la Fundaţia Judeţeană pentru Tineret. Ea include două terenuri de fotbal sintetice, cele două terenuri de tenis pe zgură, dar şi la saună, jacuzzi sau vestiare.

Baza sportivă Tineret funcţionează pe firma Etichet SRL, controlată de Cristina Obuf Buhăianu, soţia fostului parlamentar.

Baza sportivă “Tineret” are un nou proprietar. Vezi cine!

baza sportiva tineret botosan1i

 

One thought on “Baza sportivă Tineret își schimbă din nou proprietarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *