Dezvăluiri incredibile! De ce nu a vrut să îl cunoască Oana Roman pe copilul mamei sale vitrege din Botoşani, până în ziua nunţii!

silviaOana Roman a trecut cu greu peste separarea parintilor ei, Mioara si Petre Roman, asa ca nu a avut ocazia sa isi cunoasca fratele mai mic pana in ziua nuntii. Silvia Chifiriuc explica si de ce s-a intamplat acest lucru.

like facebookActuala sotie a lui Petre Roman sustine ca Oana pur si simplu nu a avut ocazia sa se intalneasca vreodata cu fiul ei si al fostului premier al Romaniei. A ramas, insa, cu o experienta placuta de la nunta fiicei sotului ei si spera ca Oana si Petrus sa se revada in curand.

In plus, Oana nu s-a putut intalni cu Petrus nici macar inainte de marele eveniment, vedeta fiind prinsa cu pregatirile. „Nu s-au cunoscut pentru ca nimeni nu a fact un pas. Iubesc lucrurile fireşti. Poate ca sunt mai retrasa, mai rezervata. Am avut încredere ca va veni o zi cand Petrus îşi va cunoaşte sora. Nu ne-am vazut cu o zi mai devreme pentru ca Oana nu avea timp, a avut şi problemele de sanatate. Am vrut sa fie o surpriza. E firesc ca ei sa se vada. De cate ori vom avea ocazia, cu mare drag.”, a declarat Silvia Chifiriuc intr-o emisiune TV.

Silvia Chifiriuc are numai cuvinte de lauda la adresa Oanei si a lui Marius.

“Marius e un baiat foarte educat, Oana la fel, cea mica e o minune!”, a adaugat sotia lui petre Roman.

Oana si Marius trebuie sa plece in luna de miere

Pentru ca nu au avut cum sa o lase pe micuta Maria Isabela imediat dupa nunta, Oana si Marius si-au amanat luna de miere. Cei doi urmeaza sa programeze ceva foarte frumos, in curand.

“Inca nu am stabilit nimic! Vom pleca dupa 1 iulie, dar inca nu ne am hotarat unde!”, a declarat Oana.

Sursa: Cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *