Întâlnire de gradul zero între una dintre fiicele lui Petre Roman şi botoşăneanca ce îi este parteneră de viaţă

CatincaCatinca, fata Mioarei Roman, şi botoşăneanca Silvia Chifiriuc, femeia pentru care fostul premier al României a renunţat la familie, au ajuns, pentru prima dată, faţă în faţă. Marea întâlnire a avut loc în platoul Antena Stars, unde cele două s-au intersectat preţ de câteva secunde.

like facebookSilvia Chifiriuc l-a însoţit pe politician la nunta Oanei Roman şi a lui Marius Elisei, însă nu a avut ocazia să îşi cunoască rudele prin alianţă. S-au văzut de la distanţă la petrecere şi atât. Iată că marea întrevedere a avut loc astăzi, la Star Matinal de Weekend.

Deşi desfăşurătorul emisiunii era conceput astfel încât cele două să nu se întâlnească în platou, Silvia Chifiriuc a avut o reacţie ciudată în momentul în care a văzut că pe canapea, alături de Irina Cordoneanu şi VJ Raru se afla Catinca. S-a panicat, a vorbit cu un membru din echipă, care i-a confirmat faptul că fiecare are momentul ei în emisiune. S-a aşezat pe un scaun, a început să vorbească la telefon şi să dea sms-uri, încercând să se liniştească.

Iar în pauza publicitară, în timp ce Catinca părăsea platoul, iar Silvia urma să intre în emisiune, cele două au ajuns, pentru prima dată, la doar câţiva centimetri distanţă. Niciuna dintre ele nu se simţea confortabil, însă au încercat să mascheze acest lucru. Preţ de câteva secunde, cele două au schiţat un salut, mai ceva ca două străine. Soţia lui Petre Roman a avut tendinţa de a se opri, însă s-a răzgândit în mers.

 „Noi nu ne-am întâlnit la nunta Oanei, ci acum. Am silvia chifiriucsalutat, eu aşa procedez cu toată lumea”, ne-a spus Catinca ulterior.

După ce a ieşit din emisiune, Silvia Chifiriuc părea relaxată şi a încercat să îşi ascundă trăirile de dinaintea întrevederii. „Eu eram aici pe scaun şi chiar m-am uitat, nu puteam să… nu sunt genul de om să întorc capul sau să fac chestii din astea, nu îmi stă în caracter. M-am uitat la ea şi ea a zis «Bună» şi am zis şi eu «Bună», dar cu zâmbetul pe buze. Ea a fost aşa mai sobră, cum este ea de fel, dar cred că a fost ok”, a conchis ea.

 

Sursa : Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *