Doi foşti directori de bancă din Botoşani şi-au făcut un site care te învaţă cum să iei un credit mai bun sau cum să cumperi mai ieftin

SmartBanCare BotosaniDoi foşti directori de bancă din Botoşani şi-au deschis o pagină pe internet prin intermediul căreia vizitatorii sunt învăţaţi cum să ia un credit mai iavatajos, dar cum să cumpere mai ieftin. Cei doi, Bogdan Răileniţai şi Sorin Ştefănescu, foşti directori ai BCR Botoşani, au creat o companie de consultanţă financiar-bancară, orientata catre metode inovative de consultanta prin mijloace IT moderne.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul financiar bancar, cei doi fondatori ai Smart BanCare au convingerea ca prin educatie putem “sa fim mai bogati” si astfel, ofera clientilor sai informatii ïstete”, care sa ii poata ajuta sa ia decizii financiare mai bune, fie ca vorbim de banii personali sau de banii firmei.

Compania propune alternative avantajoase “sa cumperi istet” produse financiare si consultanta personalizata pentru clienti persoane fizice/companii in produse de asigurari si de economisire-creditare, proiecte de afaceri.

Smart BanCare se implica activ impreuna cu clientii sai in proiecte cu impact social si de mediu. Astfel, primul proiect lansat este cel cu Asociatia MaiMultVerde prin care Smart BanCare contribuie la plantarea unui copac pentru fiecare RCA-istet achizitionat, clientul fiind recompensat cu un certificat de sustinator al acestei campanii.

Misiunea Smart BanCare este aceea de a invata clientii sa apeleze la consiliere financiara personalizata si de a se obisnui sa utilizeze noutatile din IT si tehnologie pentru a beneficia de solutii financiar-bancare dedicate de calitate, beneficiind de confortul mediului online.

Proiectele noastre de viitor vizeaza:
– Achizitionarea online a tuturor tipurilor de asigurari generale
– Achizitionarea online a vinietelor
– Achizitionarea online a creditelor urgente
– Recompensarea oricarei recomandari din partea clientilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *