Accident la Lebăda. A rupt un stâlp de iluminat şi a ajuns cu maşina într-un lan de porumb

stalp de iluminat cazut lebada botosani3Un şofer neatent şi-a avariat, vineri după amiază, maşina rupând un stâlp de iluminat şi ajungând într-un lan de porumb. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona cartierului Alfa Land de la Lebăda, când Mihai Mugurel Olosciuc, aflat la volanul unei autoutilitare Iveco nu a respectat distanţa faţă de un autoturism care mergea în faţa sa şi care a frânat pentru a vira la stânga.

like facebookŞoferul autotilitarei s-a speriat, a frânat şi a tras dreapta, maşina ieşind de pe carossabil izbind un stâlp de iluminat aflat pe trotuar şi oprindu-se într-un lan de porumb de pe partea dreaptă a drumului.

Din fericire accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale, atât şoferul cât şi fiul său, pasager în autotilitară scăpând nevătămaţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de agenţi de la Poliţia Locală şi a fost solicitată şi intervenţia unei echipe de la Eon pentru întreruperea alimentării cu energie electrică şi înlocuirea stâlpului. Din primele cercetări şoferul autoutilitarei se face vinovat pentru producerea accidentului.

 

stalp de iluminat cazut lebada botosani4stalp de iluminat cazut lebada botosani2stalp de iluminat cazut lebada botosani1stalp de iluminat cazut lebada botosaniautoutilitara avariata accident lebada botosani1autoutilitara avariata accident lebada botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *