Lansări de carte și de album la Festivalul Seri Melancolice Eminesciene

Festivalul Seri Melancolice Eminesciene- folk BotosaniDoar o săptămână a mai rămas până la startul celei de-a V-a ediții a Festivalului Național de Folk “Seri Melancolice Eminesciene”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 4-6 iulie și, în afară de concursul desfășurat pe două secțiuni, Individual și Grupuri, și recitalurile susținute de Vasile Mardare, Adrian Ivanițchi și Zoia Alecu, vor mai avea loc și o serie de activități conexe care vor bucura orice suflet însetat de poezie și muzică bună.

Sâmbătă, 5 iulie, la Ipotești, înainte de recitalul lui Adrian Ivanițchi, publicul va avea parte de lansarea cărților Și timpul îmi este dator a autoarei Ileana Sprinceană din Adjud, aflată la debut editorial, și respectiv Suflet pribeag”, “Nu mai am timp”, “Biserica sufletului meu” ale autoarei Silvia Urlih din Baia Mare. Tot sâmbătă, cantautorul Vasile Mardare va lansa albumul “Anii cei mai frumoși cu muzică și versuri compuse integral de el.

like facebookDuminică, la Botoșani, înainte de recitalurile susținute de grupul Icarus și cântăreața Zoia Alecu, va avea loc un moment liric susținut de scriitoarea prof. Dr. Lucia Olaru Nenati, intitulat Mihai Eminescu, un neasemuit interpret al cântecului nostru autentic.

Vineri, 4 iulie, festivalul va avea loc la Săveni, sâmbătă, la Ipotești, iar duminică la Botoșani, în incinta Hotelului Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *