Recepţie cu scandal şi ameninţări la locul de joacă de la sere

receptie loc de joaca parc mihai eminescu botosani1A doua recepţie a locului de joacă din parcul Mihai Eminescu a însemnat un adevărat scandal. La eveniment au luat parte viceprimarul Eugen Ţurcanu, reprezentanţii constructorului şi ai Inspectoratului Judeţean de Construcţii.

like facebookRecepţia s-a făcut departe de ochii presei, accesul în perimerul parcului de joacă fiind restricţionat, iar după ce au verificat aparatele montate de constructor, cei din comisiei au început să se certe.

Reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Construcţii, Adrian Daniliuc a precizat că a fost ameninţat atât de angajaţii Victor Construct SRL cât şi de viceprimarul Eugen Ţurcanu.

„ Am fost ameninţat de domnul  viceprimar şi de reprezentanţii societăţii Victor Construct SRL pentru că am adrian daniliuc inspectoratul judetean de constructii botosaniverificat respectarea proiectului şi recepţia să se desfăşoare în condiţii legale. Pentru acest lucru am primit ameninţări. Reprezentanţii constructorului mi-au spus că mă dau în judecată, iar domnul viceprimar m-a ameninţat evaziv. Martorii pot confirma ameninţarea. Eu nu sunt un tartor cum m-a făcut dumnealui. Eu am încercat să îmi fac datoria de serviciu. Eu cred că sunt şi acum disfuncţionalităţi la locul de joacă”, a declarat Adrian Daniliuc.

De cealaltă parte, angajaţii constructorului au refuzat să comenteze incidentul, iar viceprimarul Eugen Ţurcanu a spus că nu l-a ameninţat pe angajatul IJC.

eugent turcanu viceprimar botosani„Tartor este o chestie pozitivă, eşti şef peste toţi ceilalţi. Eu nici nu m-am apropiat de dânsul în timpul recepţiei. El a întârziat la recepţie şi a trebuit ca domnul Drăghici să îi dea două telefoane să-l îndrume pe unde trebuie să vină, că nu ştia unde trebuie să vină. Nici nu cunoaşte municipiul Botoşani. În al doilea rând pot să spun că i-am făcut o plângere acum o săptămână către IJC şi probabil face referire la acea realizare. Eu l-am reclamat la toţi şefii lui pentru abuz în serviciu. El are o temă să nu deschisă, lui nu îi convine nimic, firul de iarbă este prea verde, frunzele sunt prea late, adie vântul. Domnul Daniliul este un caz foarte special, este cu detaşare la Botoşani şi oricum va face tot ce îi spune domnul Platon(n.r. şeful IJC) care face la rândul lui ce spune partidul, în speţă domnul primar. Eu avansez data la care se deschide terenul de joacă: 23 august”,  a afirmat Eugen Ţurcanu.

4 thoughts on “Recepţie cu scandal şi ameninţări la locul de joacă de la sere

  1. cam astia sunt oamenii care „conduc” orasul…o sa avem ceva in Botosani cand se va vrea cu adevarat sa fie ceva…restul e bataie de joc a unor tarani care stau in CJ si Primarie

  2. Apropo de receptie. Eu stiu ca unde-i lege nu-I tocmeala. Si daca legea se
    respecta, nu vad de ce ar trebui sa existe cearta.
    Daca a existat cearta intre partile beligerante, atunci nici unii, nici altii
    nu au actionat conform legii. In ce-l priveste pe Turcanu, acesta actioneaza si va actiona doar politic, in interesul partidului sau sau pentru a atrage atentia populatiei ca el este ferm pe pozitie. Ferm pe pozitie este, insa eu cred ca
    nu are si competenta necesara, astfel nu s-ar fi ajuns la asemenea scene penibile.

  3. Aceste scene penibile prin care fiecare vrea sa fie cel mai tare „din parcare”, ma fac sa ma gandesc la faptul ca membrii ambelor tabere nu s-au detasat prea mult de ifosele copilariei, ceea ce e rusinos raportat la varsta dumnealor. Asadar propun sa se ia de manuta, unii pe ceilalti si sa se incuie in locul de joaca respectiv, asa cum au facut la a 2-a receptie si sa se joace unii cu ceilalti pana se mai maturizeaza putin.
    In felul acesta se vor convinge in mod direct si daca lucrarile au fost realizate cu simt de raspundere!
    Copii nostri vor sta in continuare intre blocuri, sau cei mai norocosi, cu bunici la tara se vor bucura de acest avantaj, si se vor gandi ca pana la toamna(ploi, vant si frig in general), se vor deschide si pentru ei portile de la sere!
    P.S. Abea astept circul de la inaugurarea Cornisei… 🙂

  4. Daca are acoperire legala si nu ii convine ca iarba e prea lata atunci este legal. Atunci cine este mascariciul sau cine sunt bufonii…..Vine cineva cu legea….iar ei o contesta…..Victor Taranu si Eugenia Babuina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *