Vâzdoagă despre consilierii locali ai PDL şi PNL: Sunt nişte responsabili cu divertismentul acolo, sunt vreo patru-cinci care chiar au o problemă medicală

psd gheorghe vazdoagaSecretarul executiv al PSD, Gheorghe Vazdoaga, care este si consilier judetean, a atacat, vineri, in termeni duri pe acei consilieri ai PNL si PDL care, spune el sunt pusi doar pe galceava. El considera ca ceea ce se intampla in Consiliul Local este inadmisibil, precizand totodata ca sunt cativa consilieri care au probleme medicale dupa modul cum se comporta.

Consilierii judeţeni ai PSD-ului sunt oameni responsabili şi nu vor accepta niciodată să transforme Consiliul Judeţean într-un circ, aşa cum procedează colegii de la PNL şi PDL în Consiliul Local. Au nişte responsabili cu divertismentul acolo, sunt vreo patru-cinci care din punctul meu de vedere chiar au o problemă medicală. Noi suntem responsabili, ştim că ne-au trimis în Consiliul Judeţean oamenii prin votul lor să luăm hotărâri care să rezolve anumite probleme ale botoşănenilor. Nu ne-au trimis în Consiliul Judeţean să ducem anumite lupte politice pentru interese meschine. Asta este părerea consilierilor judeţeni şi ne-o vom păstra”, a precizat Vazdoaga.

Acesta a afirmat ca PSD va vota tot timpul proiectele care înseamnă dezvoltarea judeţului Botoşani.

like facebookVom critica ceea ce considerăm noi că nu este corect, dar vom critica în limita decenţei pentru a nu ştirbi prestigiul CJ.  Ceea ce se întâmplă în Consiliul Local este inadmisibil, acolo nimeni nu mai respectă pe nimeni. Şi consilierii PNL şi PDL trebuie să înţeleaga că botoşănenii i-au trimis acolo să lucreze pentru Botoşani. Dacă au probleme cu care nu sunt de acord, să le spună într-un mod civilizat. Este o vorbă <deşteptul învaţă întotdeauna din greşelile altuia>, altă categorie nu învaţă nici din propriile greşeli„, a mai spus consilierul judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *