Un fost consilier al prefectului îşi recapătă funcţia în instanţă. Instituţia, pusă la plata salariilor pe un an

macaleti tocariu semiramida balanUn fost consilier al Prefectului au reuşit să îşi recapete funcţia în instanţă, după ce a fost dat afară în vara anului trecut. Decizia a fost dată, joi, de judecătorii Tribunalului Suceava şi o priveşte pe fosta şefă a Biroului Judeţean pentru Romi, Semiramida Bălan.

like facebook„Obligă intimata, la plata către contestatoare, a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarea”, se arată în decizia instanţei. Decizia este executorie, însă nu irevocabilă putând fi atacată cu apel.

Semiramida Bălan a solicitat în proces şi plata unor daune morale de 100.000 de lei, după ce a fost discriminată şi s-a îmbolnăvit, însă judecătorii au respins această cerere.

Iniţial, procesul s-a derulat la Tribubnalul Botoşani, însă fosta consilieră a cerut strămutarea dosarului pe motiv de presiuni.

Proces de 100.000 de lei la Prefectură pentru discriminare

One thought on “Un fost consilier al prefectului îşi recapătă funcţia în instanţă. Instituţia, pusă la plata salariilor pe un an

  1. FELICITARI DOAMNA BALAN ! au mai fost dati afara din prefectura doi angajati de ce tac si nu actioneaza in instanta ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *