Vezi cine îl anchetează pe directorul Teatrului Vasilache, în urma participării la „Românii au talent”

Florin Aionitoaie, Marius Rusu si Bogdan Horga la Romanii au talent-Pro TVO comisie formată din trei consilieri locali va verifica dacă se dovedesc acuzele de plagiat aduse directorului Teatrului „Vasilache”, Florin Aionitoaie, cu spectacolul prezentat la emisiunea „Romanii au talent”. Comisia a fost înfiinţată la solicitarea consilierului Gheorghe Ursuleanu, dar şi în urma petiţiei depuse la Primăria Botoşani de Jordi Bertran Fernandez, cel care susţine că opera îi aparţine şi că este înregistrată ca proprietatea intelectuală.

Din comisia de anchetă fac parte consilierii: Cosmin Andrei, Cătălin Alexa şi Gabriel Murariu.

like facebookPotrivit viceprimarului Eugen Ţurcanu, ancheta ar trebui să  clarifice dacă spectacolul prezentat de cei trei actori botosaneni este sau nu un palgiat.

Nu înţeleg de ce nu este o chestie privată şi de ce nu se adresează domnul respectiv justiţiei„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Vezi cine îl anchetează pe directorul Teatrului Vasilache, în urma participării la „Românii au talent”

  1. Toata tevatura lansata in jurul participarii actorului Florin Aionitoaie la emisiunea ,, Romanii au talent” miroase rau de tot a imixtiune politica. In fond, Primaria nici n-ar trebui sa se implice in aceasta mocirla pitrocita cu un melesteu de catre sotii Dobrescu – se pare cu sprijinul unor pesedisti.
    Atita timp cit cheltuielile au apartinut participantilor si ca aceasta actiune nu are nimic in comun cu fondurile publice si cu programul teatrului, sesizarea ar trebui clasata iar petitionarul indrumat sa se adreseze organelor in drept care gestioneaza Legea nr.8.
    Ca urmare, dupa opinia mea, Primaria si Consiliul local au devenit factori perturbatori in activitatea teatrului , iar madam viceprimar de la PNL -prin actiunea sa in afara prevederilor legale – a actionat pentru blocarea proiectului de management al managerului , document aprobat de comisia de examinare care sta la baza contractului de mandat ( de management). Domnilor, in tara asta chiar nu mai exista nimic sfint, totul trebuie interpretat doar prin prisma ingusta, murdara a politicului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *