Liberalii au părăsit în masă şedinţa de CL. Vezi motivul!

cl fara liberaliSituaţie dificilă la şedinţa de Consiliu Local de joi, când mai mulţi consilieri locali ai PNL au părăsit în masă şedinţa. Ei s-au învoit din timpul şedinţei pe motiv că trebuie să plece la Congresul extraordinar al PNL, care are loc pe 27 iunie la Bucureşti. Pe lângă liberalii Stelian Pleşca, Radu Lebădă, Sorin Apostoliu şi Gabriel Murariu, de la şedinţă s-a mai învoit şi Florin Ghiorghiţă de la PDL şi Marius Cristescu, în timp ce alţi doi consilieri, respectiv Cătălin Alexa şi Gheorghe Iavorenciuc nu au participat de la început la şedinţă.

În momentul în care un alt consilier al PDL, respectiv Lidia Bucşinescu, a solicitat să fie învoită, a intervenit preşedintele de şedinţă Cătălina Lupaşcu, care a rugat-o să stea până la final, întrucât nu mai exista cvorum pentru ca unele proiecte de hotărâre să fie votate.

Gestul consilierilor liberali a fost sancţionat de colegii din PSD, care i-au acuzat că fac politică, în loc de administraţie.

Vă rog frumos să aveţi respect faţă de Consiliu Local, să dăm dovadă de bună creştere„, a spus consilierul Cosmin Andrei.

like facebookViceprimarul liberal Cătălina Lupaşcu i-a răspuns că există o motivare a grupului PNL de a părăsi şedinţa.

„Colegii mei trebuie să ajungă la Bucureşti, aşadar nu a fost o bătaie de joc. Am rămas să asigurăm cvorum, astfel încât şedinţa de Consiliu Local să nu fie afectată sub nicio formă„, a spus viceprimarul Lupaşcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *