Percheziţii la locuinţa unui tânăr care a tâlhărit mai multe femei, lăsându-le fără bijuterii

arestat cu catuse pe mainiPoliţiştii botoşăneni au efectuat, joi, o percheziţie la locuinţa unui tânăr care este suspectat că a tâlhărit mai multe femei din Botoşani. Tânărul de 20 de ani, din Răchiţi, este bănuit că în perioada 30 mai- 25 iunie 2014 a comis două infracţiuni de furt şi trei infracţiuni de tâlhărie, victimele fiind femei cărora le-au fost sustrase bijuterii din aur.

Potrivit Poliţiei, modul de lucru era similar. Acesta se apropia de victime în fugă, din spate şi, după ce le sustrăgea acestora, prin smulgere, bijuterii din aur (cercei), se îndepărta în acelaşi mod.

like facebookÎn urma comiterii infracţiunilor, două dintre victime au suferit şi vătămări ale integrităţii corporale, având nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările efectuate în cauze de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au condus la identificarea unui tânăr de 20 ani, din localitatea Costeşti, comuna Răchiţi, ca fiind principalul bănuit de săvârşirea faptelor reclamate.

Joi, 26 iunie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie, activitate care s-a desfăşurat la domiciliul tânărului, prilej cu care au fost identificate şi ridicate mijloace de probă utile în probarea activităţii infracţionale a acestuia.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, pentru audieri.

 

One thought on “Percheziţii la locuinţa unui tânăr care a tâlhărit mai multe femei, lăsându-le fără bijuterii

  1. Felicitari politistilor pentru activitatea asiduua si eforul depus in prinderea si tragerea la raspundere penala a acestui talhar si nu numai!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *