APEL UMANITAR! Alexia, micuţa bolnavă de cancer, are nevoie din nou de ajutor pentru a putea continua tratamentul!

alexiaMicuța Alexia, copila de 2 ani, bolnavă de cancer, aflată acum în Feiburg, Germania pentru tratamentele de care are nevoie, pentru a se vindeca, răspunde pozitiv intervențiilor medicale la care este supusă. Medicii sunt optimiști cu privire la starea de sănătate a micuței cu toate că valorile de sânge arătate sunt ușor mai mici.

Pe 30 iunie vor incepe din nou analize la sange, RMN, scintigrafie MIBG iar pe 7, 8 iulie se vor sti rezultatele.

like facebookDin păcate, au aparut si probleme in partea dreapta (paravertebral,in muschi), rinichiul stang nu mai functioneaza decat la 15 % si sunt posibile efecte ALEXIAsecundare ale chimio si radioterapiei.

Însă, momentan, copila este externată fiind acasă, în orașul din Germania, în care locuiește în prezent. Micuța mai trebuie însă să rămână sub observațiile medicilor, dar familia se află într-o situație financiară destul de greu care ar putea să-i împiedice șederea.

Astfel, mama copilei a făcut un apel la oamenii de bine din Botoșani și nu numai pentru a o ajuta în continuare pe micuța bolnavă de cancer.

„Avem din nou nevoie de ajutorul vostru deoarece desi nu avem costuri medicale deocamdata celelalte cheltuieli sunt mari si ne descurcam greu, avand in vedere ca ne-am decis sa ramanem pentru urmatoarea perioada in Germania, pentru a fi aproape de cele mai bune servicii medicale. Alexia trebuie constant si atent monitorizata, indiferent de rezultatele analizelor.  Asa cum un ingeras (Bertalan Stefan Adrian) a fost alaturi de noi la nevoie, asa speram sa fiti si voi, prieteni dragi!”

In cazul in care puteti si vreti sa contribuiti cu o suma de bani la cheltuielile medicale viitoare, o puteti face direct in unul din conturile mamei Alexiei:

Cont LEI:

ARUXANDEI ANA MARIA

RO71BTRL00701201B31485XX

BANCA TRANSILVANIA

IBAN

Cont EUR:

ARUXANDEI ANA MARIA

RO64BTRLEURCRT00B3148501

BANCA TRANSILVANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *