Numărul femeilor alcoolice, în creştere. Medic: Mi-a spus că nu bea ca nebuna, dar că în fiecare seară ia cam câte o sticlă de votcă

nicolae vlad 2Viciul alcoolului a devenit un flagel de necontrolat, iar printre dependenţii de băuturi alcoolice se numără, în număr destul de mare, şi femeile.  Medicul Nicolae Vlad, de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, a declarat că femeile beau cot la cot cu bărbaţii, însă, comparativ cu aceştia, ele renunţă mai greu la băutură.

Potrivit medicului specialist, vârsta la care femeile încep să consume alcool în cantităţi mai mari este 35 de ani, iar la bărbaţi 25 de ani. După ce au căzut în patima alcoolului, mulţi şi intelectuali, vin la medicii psihiatri şi cer ajutor.

like facebookO femeie bine aranjată, de condiţie culturală acceptabilă, a spus că vrea să se lase de băut. Mi-a spus că nu bea ca nebuna, dar că în fiecare seară ia cam câte o sticlă de votcă. Vin şi ne cer ajutorul. Bărbaţii au o voinţă extraordinară şi când spun că nu mai beau, nu mai beau„, a spus medicul Vlad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *