Un botoşănean, candidat surpriză din interiorul PSD pentru alegerile prezidenţiale

jurist nituUn botoşănean vrea să candideze, în interiorul PSD, pentru a fi desemnat candidat la funcţia de preşedinte al României.

Iată comunicatul:

Într-o lume sufocată, parcă de crize economice, dezastre naturale, neînțelegeri religioase, războaie locale, ură individuală și indiferență publică, noi (8 milioane în țară și peste jumătate de miliard la nivel globalizat), lansăm „Chemarea la Mediere filantropia legalizată.”
Pornind de la convingerile religioase a fiecărui om, că nimeni nu poate garanta „ziua de mâine” suntem obligați să ajutăm autoritățile (statul) să-și îndeplinească obligațiile de

Eu, Nițu Ignațiu Octav Victor (IOV), ca simplu membru PSD, în numele Partidului (fără acordul tripletei conducătoare: Ponta, Dragnea, Dolineschi), cer iertare celor care au votat în 2012 cu USL și din diferite motive, PSD-ul nu a putut în mod obiectiv să-și îndeplinit promisiunile, dar îmi exprim speranța că prin renunțarea la dependența confortului politic cotidian, Guvernul Ponta va reuși să rezolve marile probleme ale românilor cu ajutorul celor „33 Instituții logistice novatoare”.
1. Șomajul. Abolirea șomajului prin apariția unei noi clase profesionale „Salariații logistici”, cu locuri de muncă pentru toate solicitările.
Posibilitatea extraordinară de a fi revândută instituția, în cadrul UE (pe miliarde de euro), având în vedere cei peste 26 milioane de șomeri și pentru care din Bugetul comunitar s-au alocat peste 40 miliarde €.
2. Corupția. Istoria a confirmat că aceasta nu putea fi redusă prin măsuri represive, iar Guvernul v-a putea recupera colosala sumă de peste 50 miliarde € calculată de UE (aici se include și economia neagră și alte fapte ilicite), prin Instituții logistice novatoare: „Jumătate filantropică sau totul juridic”, „Răspunderea filantropică”, „Jurământ pentru corectitudine”, etc.
3. Bătrânii. În lipsa unor surse financiare pentru majorarea substanțială a pensiilor, se poate asigurara o viață liniștită pentru cei peste 6 milioane de pensionari prin „Coșuri de alimente românești” lunare și Pensia minimă de 700 lei, (inclusiv pentru cei două milioane de pensionari cu pensii de 350 lei). Instituții logistice novatoare: „Carduri de alimente”, „Contracte de fidelitate”, etc.
4. Justiția recuperatorie educațional și material. Este trist ce se întâmplă în prezent în Penitenciare cu peste 30.000 de deținuți, cu condamnarea CEDO pentru condiții improprii de detenție, cu acuzațiile care se aduc Procurorilor, cu arestările și condamnările unor judecători, etc. Ce folos avem noi românii că peste 20000 de deținuți sunt condamnați pentru infracțiuni economice, iar averea lor depășește 20 miliarde euro, iar pentru întreținerea unui deținut se cheltuiesc pe lună 2500 lei? Avem posibilitatea să recuperăm 10 miliarde imediat. Instituții novatoare: „Donații umanitare”, „Grațieri filantropice”, „Asimilarea procurorilor cu judecători de instrucție”, „Penalul plătit” (este enorm numărul de plângeri penale!), „Complete de judecată la fond de 2 judecători”, etc.
5. Venituri extrabugetare. Prin aplicarea unui număr mare de „Instituții logistice novatoare”, se pot obține, 10 miliarde € („Sedii public-privat”, „Ambasade mobile”, „Transporturi condiționate”, „Granițe filantropice”), etc.
6. Sănătate. Situația foarte grea din sistemul sanitar cu mii de medici și personal sanitar plecat în străinătate, cu lipsa istorică a fondurilor, cu salarii de mizerie, ne face să venim cu Proiecte filantropice 1. „Sanatoriul dispecerat Medicina unită”- cu secții medicale de la distanță prin reorganizarea Spitalelor desființate, 2. „Hărțile locale cu persoanele aflate în

Pentru salariații din sănătate se impune primirea unui Spor de integrare în UE între 300 – 500 €/lunar, pe lânga salariul și sporurile existente în prezent. Instituții logistice novatoare: „Înfiere filantropică”, „Înfiere morală”, „Credite directe”, etc.
7. Medierea laică și religioasă. Când astăzi politicienii se înjură între ei sau se luptă în Dosare și promisiuni care nu se pot realiza, avem Instituția logistică novatoare care să asigure liniștea într-o zonă expusă unor posibile conflicte internaționale „Consiliul de Mediere Național” (format din foștii șefi de Stat și Guvern).
Domnule Ponta, ca urmare a anunțului făcut de dvs. că se vor ține alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la Prezidențiale, Mă înscriu și eu Nițu Ignațiu Octav Victor, dar faptul că ați început deja Campania electorală încă din timpul alegerilor UE, că sunt tot felul de liste, că Dl. Șova a declarant că se v-a alege un candidat tânăr, că unii lideri au votat cu candidații opoziției mă face să mă îndoiesc de finalizarea corectă a procedurii propuse de dvs.
Dacă tine-ți la PSD, rămâneți Prim-ministru și prin tinerețea și curajul de care a-ti dat dovadă până acum, face-ți ca românii să scape de disperare medicală și bolile sociale azi., iar PSD-ul să nu piardă alegerile dacă se v-a intra în turul 2 al alegerilor Prezidențiale.
Oricum dacă nu se v-a lua o poziție (cu excepția celei de excludere a mea din PSD?!), față de Platforma de față până pe data de 1 iulie 2014, oferim spre vânzare „Instituțiile logistice novatoare” (cu sumă fixă și un procent din încasările lunare rezultate ca urmare a implementării lor).
Prețul este filantropic pentru Proiectele din cadrul Platformei (5milioane € + 10% pentru Guvern / 3 milioane € + 20% pentru persoane fizice interesate / 1 milion € + 30% pentru opozițe / 1 milion € pentru Mass-Media).

Sursa: Comunicat de presă al Asociaţiei Filantropice „Stop Top 3 boli grele: Cancer, Infarct şi Diabet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *