Cătălina Lupaşcu despre adjunctul de la IŞJ: Dacă ar fi fost cinstiţi colegii noştri, ar fi trebuit ca numirea să se fi făcut imediat după plecarea mea

catalina lupascuFostul inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Cătălina Lupaşcu, consideră că numirea celui de-al doilea adjunct la IŞJ trebuia să se fi făcut cu 1 septembrie anul trecut. Ea spune că era mai cinstit şi mai corect ca imediat după plecarea sa din inspectorat să se facă numirea şi nu la un an.

Din punctul meu de vedere s-a pierdut un an, un an în care Inspectoratul a funcţionat doar cu un singur inspector şcolar general adjunct, lucru care a condus la perturbări în zona formării comisiilor pentru mişcarea personalului didactic, acolo unde nu a putut fi nominalizat ca şi preşedinte un inspector şcolar general adjunct„, a menţionat Lupaşcu.

like facebookAceasta este convinsă că alte schimbări la IŞJ nu vor fi făcute pe parcursul derulării examenelor, însă, este posibil ca acest lucru să se întâmple în toamnă.

Ceea ce îmi doresc este ca oamenii care au performat să fie lăsaţi în funcţie, fiindcă dacă ne jucăm în fiecare an cu oamenii şi cu  funcţiile de conducere din învăţământul preuniversitar, nu facem altceva decât să aducem rezultate proaste care se reflectă în examene naţionale„, a mai spus Cătălina Lupaşcu.

Marţi, a fost numit la conducerea IŞJ cel de-al doilea inspector general adjunct. Acesta este Gabriel Hârtie, fost inspector de educaţie fizică şi sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *