Iniţiere în blogging şi multe cursuri de limbi străine, vara aceasta, la Bibliovacanța. Vezi unde te poţi înscrie!

bibliovacanta la BotosaniOdată cu finalizarea primei etape de înscrieri pentru voluntari, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani a dat startul înscrierilor pentru cursanți, adică cei care doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod educativ.

Proiectul Bibliovcanța, intrat deja în tradiţia bibliotecii, a cunoscut un succes deosebit în anii precedenţi, reuşind ca prin multitudinea şi varietatea de cursuri propuse, toate oferite în mod gratuit,  să satisfacă nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a participanţilor.

like facebookSeria de cursuri ale celei de-a patra ediţii a Biblio-Vacanţei, va debuta pe data 7 iulie iar copiii, dar și adulții care doresc să petreacă timpul liber și altfel decât în fața calculatorului, au de unde alege:  cursuri de engleză, franceză, germană, spaniolă, lecturi publice, gramatică, iniţiere în IT, şah, biologie, geografie, chimie, matematică, origami, “Mici reporteri”, desen, “Clubul colecţionarilor”, ”Clubul  epigramiștilor”.

Nu vor lipsi cursul de limba turcă (noțiuni elementare) și cel de cultură şi civilizaţie orientală.

Sunt şi noutăţi faţă de ediţiile anterioare, aici evidenţiindu-se clubul de blogging, în cadrul căruia uitilizatorii vor învăţa de la profesionişti în domeniu importanţa unui blog pe internet şi felul în care acesta se concepe.

Ca şi în anii anteriori, când la multe dintre aceste activităţi s-au înscris şi persoane adulte, cursurile proiectului BiblioVacanţa 2014 sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Înscrierile pentru proiectul Biblio-Vacanta 2014 se fac on line pe site-ul Bibliotecii Judetene „Mihai Eminescu” Botosani – www.bibliotecabotoşani.ro  si la sediul institutiei din Calea Nationala nr 64. Toate informaţiile legate de curs, precum şi orarul activităţilor, vor fi publicate pe site-ul bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *