Drumul de la Vorona, realizat în proporţie de 90%

drum voronaLucrările de reabilitare a drumului judeţean Vorona-Vorona Mare-Joldeşti, limită cu judeţul Suceava vor fi finalizate în acest an. Consiliul Județean Botoșani, prin președintele, Florin Țurcanu, acordă o atenție deosebită proiectelor de infrastructură rutieră. Județul Botoșani reclamă refacerea întregii rețele de drumuri și asfaltarea a altor zeci de kilometri.

Un bun exemplu în acest acest caz este drumul județean 208 C Vorona – Vorona Mare – Joldești, drum care se întinde până la limita cu județul Suceava.

Drumul, în lungime de  11 kilometri, este refăcut cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Este o investiție așteptată de foarte mulți ani de către toți locuitorii comunei Vorona și de către toți cei care tranzitează zilnic comuna. În urma repetatelor demersuri făcute la nivel național de către echipa de la Consiliul Județean, s-a primit, etapizat, anumite sume de bani care au dus la continuarea modernizării drumului județean, în acest moment ajungând în faza în care avem realizată aproape 90% din lucrare”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

like facebookDe execuția lucrării se ocupă o asociere de firme al cărei lider este societatea Transporturi Auto SRL Botoșani. De proiectul tehnic s-a ocupat Nord Proiect SA Botoșani. Obiectivul de investiții este executat în proporție de 88% și se află în graficul de lucrări prevăzut de proiectul de execuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *