Nova Apaserv a anunţat începerea lucrărilor la două staţii de epurare

catalin fetcu nova apaserv botosaniConducerea Nova Apaserv a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă demararea lucrărilor la două contracte ce privesc realizarea staţiilor de epurare a apelor uzate din Flămânzi şi Vorona.

like facebookContractele au fost semnate în luna martie, iar lucrările au început de curând, firmele executante fiind Aquaterm şi Ocide din Spania.

„Componenta de construire a staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile Flămânzi şi Vorona îşi propune realizarea unui sistem de tratare a apelor reziduale prin promovarea unor tehnologii nepoluante, având drept scop reducerea impactului negativ asupra cursurilor de apă şi a pânzelor de apă freatică, conducând la îmbunătăţirea reprezentant firma ocide spania si aquatermcondiţiilor de viaţă ale locuitorilor din zonele aferente şi garantând în acelaşi timp, respectarea legislaţiei europene în vigoare privind conservarea infrastructurii de mediu”, se arată într-un comunicat al Nova Apaserv.

Reprezentanţii celor două firme şi-au prezentat lucrările din portofoliu şi au menţionat că vor duce la îndeplinire şi acest contract aşa cum a fost încheiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *