VIDEO Gest şocant al unei femei! S-a aruncat în faţa a zeci de maşini, pe Sucevei

sinucigasa botosaniŞoferii care au circulat cu maşinile, marţi după-amiază, pe strada Sucevei au fost nevoiţi să meargă cu viteză extrem de redusă. Şi asta pentru că o femeie de aproximativ 50 de ani s-a aruncat în faţa maşinilor câteva zeci de minute.

La început, şoferii au crezut că e o femeie neatentă şi au claxonat-o de mai multe ori, dar apoi şi-au dat seama că, de fapt, botoşăneanca făcea aceste gesturi intenţionat.

like facebookMai mult, aceasta urmărea ce autoturism circulă cu viteză mai mare şi se băga în faţă. Norocul său a fost că şoferii au fost vigilenţi şi răbdători şi au evitat o tragedie.

 

O tânără a coborât chiar din autoturism şi a dus-o pe femeie pe trotuar explicându-i că îşi pune viaţa în pericol, dar imediat după plecarea ei, femeia a reieşit pe stradă. Un bărbat care stătea pe bancă a început la un moment dat să o strige şi chiar a venit şi a luat-o din mijlocul străzii împiedicând-o să-şi reia gesturile.

sinucigasa botosani 2

 

6 thoughts on “VIDEO Gest şocant al unei femei! S-a aruncat în faţa a zeci de maşini, pe Sucevei

  1. Sa nu te dai jos si sa o calci in picioare? Uite asa te faci cu un dosar penal fara sa vrei. Politia nu face nimic in legatura cu asta?

  2. Tipul de pe trecerea de pietoni de la minutul 1.27 cel cu câinele labrador este cel ce face emisiuni la tele m (nu ştiu cum îl cheamă), este chelios.Ma mir ca nu a avut nici o reactie sau dacă nu ne filmeza nimeni nu are nici un rost.Observaţi câteva secunde mai târziu ca merge cineva catre doamna si stă de vorba cu ea si o I-a pe trotuar.Urât din partea domnului de la tele m ar fi putut sa se implice sa aibe iniţiativa,dar fără camere de luat vederi in jur nu se cade.

  3. Da dj, politia sta la jecmanala…in Botosani nu ezista preventie din partea militienilor….doar jecmaneala.Ieri aveai impresia ca tot orasul e un filtru de militieni.Idiotii astia ar trebui detasati vreo cativa ani prin municiipile din tara sa vada si ei ce insramna sa supraveghezi traficul discret.

  4. Pai ce sa caute politia comunitara sau rutiera acolo?… politia sta la ridicat permise ,de unde pot lua apoi spaga ,in intersectiile aglomerate unde calca pietonul pe zebra fara sa se asigure desi are obligatia asta… ce spaga sa ia de la o femeia care probabil din lipsa banilor si-a pierdut mintile si cauta sa se sinucida?… la ora aia o patrula de la comunitara ‘veghea’ trecerea de pietoni din capat1 primaverii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *