Primăria vrea să îi cedeze lui Prisecariu terenul de sub mall. Vezi în ce condiţii!

uvertura mall botosaniUn teren de 4.668 metri pătraţi care aparţine Primăriei Botoşani şi pe care a fost construit Uvertura Mall ar putea ajunge în proprietatea omului de afaceri Dănuţ Prisecariu.

Deşi redevenţa anuală pe această suprafaţă este de 530.000 de lei, municipalitatea are în vedere cedarea terenului către Prisecariu, în schimbul unei suprafeţe de 18.000 de metri pătraţi pe care omul de afaceri ieşean o deţine lângă Parcul Mihai Eminescu, în zona ştrandului  (în continuarea fostelor sere).

like facebookSchimbul de teren va fi propus de primarul Ovidiu Portariuc, care îşi doreşte igienizarea, dar mai ales utilizarea terenului viran de lângă parc.

În prezent, Uvertura Mall plăteşte o redevenţă de 113,81 lei pentru fiecare din cei 4.668 metri pătraţi de teren pe care i-a concesionat de la municipalitate.

Suma este mult mai mare decât redevenţa stabilită prin contractul de concesiune iniţial, semnat pe 30 noiembrie 2006, care prevedea că taxa de închiriere a terenului de sub mall va fi de 77,12 lei/mp/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *