Vezi ce antrenor secund nou a venit la FC Botoşani, după plecarea lui Valeriu Bordeanu!

cornel sfaiter si vali bordeanu fc botosaniOficialii FC Botoşani s-au văzut nevoiţi să acopere golul lăsat de plecarea lui Valeriu Bordeanu la formaţia antrenată de Dan Petrescu. Astfel, Leo Grozavu l-a cooptat în echipa tehnică pe Mugurel Cornăţeanu, fost antrenor la academia lui Gheorghe Hagi.

like facebookCornel Şfaiţer, preşedintele AFC Botoşani a menţionat că la echipă se lucrează profesionist, după ultimile standarde.

În acest moment staff-ul grupării locale are în componenţă trei foşti componenţi ai Academiei Hagi. Leo Grozavu, antrenor principal, Marius Cornăţeanu, antrenor secund şi Ovidiu Chiribici, preparator fizic.

” Mă bucur pentru Vali că a plecat, înseamă că la FC Botoşani s-a lucrat bine şi trebuie să fim mândri de oferta pentru el. Mi-aş dori să revină la noi acasă, pentru un mandat de şase ani, dublu cât a stat acum. În locul lui va veni Mugurel Cornăţeanu, un antrenor care a lucrat împreună cu Leo academia lui Gheorghe Hagi. Este fost component al echipei tehnice de la Calatis Mangalia, Dinamo. Avem tehnician, antrenor secund şi preparator fizic profesionişti, exact ce se caută în fotbalul modern. Nu întâmplător au fost la Hagi şi nu au fost daţi afară ci au plecat că au avut alte oferte”, a spus Cornel Şfaiţer.

 

 

One thought on “Vezi ce antrenor secund nou a venit la FC Botoşani, după plecarea lui Valeriu Bordeanu!

  1. Comunicati botosanenilor pe ce loc aU TERMINAT”ACADEMICIENII”LUI hAGI CU SPECIA;LISTII PE CARE DVS. UN SPECIALIST IN „menigment”ia-ti cooptat in staful tehnic??!!Nu uitati ca in acest campionat retrogradeaza SASE echipe iar cei care nu au transferat VALORI vor fi printre cele 6 candidate la liga a 2-a.Pacat de investitiile in baza sportiva si banii NOSTRII virati de Primarie si CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *