Un spectacol ce trebuia să ajungă şi la Botoşani stârneşte un scandal monstru între artişti

florin petrescu vacanta mare1Un spectacol, ce face parte dintr-un turneu naţional şi care trebuia să aibă loc şi în municipiul Botoşani, a stârnit un adevărat scandal între artişti.

like facebookEste vorba despre turneul organizat de Florin Petrescu, cunoscut sub numele de scenă Axinte de la Vacanţa Mare, iar în weekend la Oradea, a avut un schimb dur de replici cu Alex Velea artist ce trebuia să urce pe scena spectacolului.

Potrivit presei centrale Axinte nu i-a plătit onoriul artistului şi acesta a refuzat să cînte. Poliţiştii locali prezenţi la manifestare au intervenit pentru a calma spiritele.

alex velea“Axinte trebuia sa plateasca pe loc onorariile lui Alex Velea si Wat’s up. Nu a vrut sa plateasca, asa ei au refuzat sa urce pe scena. Velea si Axinte au avut si un schimb de replici mai urate. S-au imbrancit si s-au certat destul de rau, a intervenit si politia locala, care era prezenta la spectacol”, a declarat pentru CANCAN.ro, un martor al incindentului.

Cei implicaţi în scandal au negat totul, impresarul menţionând că artistul nu a mai urcat pe scenă pentru că a întârziat.

“Velea nu a mai urcat pe scena pentru ca a intarziat, a ajuns la 22.50 iar spectacolul trebuia sa se termine la 23.00. Ori nu avea rost sa urce pentru zece minute si, mai mult, nu-l lasau politistii. Asa ca am amanat si va urca pe scena in aceasta seara. Nu au fost probleme cu banii, astea sunt minciuni gogonate”, a declarat Axinte, pentru CANCAN.ro.

Spectacolul a fost propus, de Forin Petrescu şi reprezentanţilor municipalităţii. Impresarul le-a spus oficialilor că ar putea organiza un concert în cursul lunii august, printre artişti fiind Whats Up, Leo Iorga de la fostul Compact, Alex Velea, Lorena şi Vali Vijelie. Costurile spectacolului ar fi fost suportate de organizatori prin intermediul unor sponsori.

Surse neoficiale din cadrul Primăriei susţin că oferta umoristului ar fi fost declinată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *