Consilierii județeni critică măsura Nova Apaserv de a debranșa de la apă pe cei care își plătesc facturile

dorin ciustea consiliul judetean botosaniDebransarea botosanenilor buni platnici de la reteaua de apa, criticata, marti, de consilierii judeteni. Consilierul PP-DD, Dorin Ciustea, a declarat ca masura luata de societatea Nova Apaserv de a debransa de la apa si consumatorii fara datorii este una abuziva.

Masura luata este in afara prevederilor contractuale si prevederilor legale. Am fost asigurati ca la societate au fost promovati in conducere cei mai priceputi oameni, cei mai buni specialisti, am externalizat o serie de activitati in idea ca lucrurile se vor rezolva, ori dupa parerea mea activitatea si masurile care s-au luat vin in contradictie cu ceea ce noi, ca autoritatea publica judeteana, trebuie sa asiguram eficienta si buna organizarea a serviciilor de interes judetean”, a spus Ciustea.

like facebookSi consilierul judetean Catalin Flutur a cerut, in sedinta de CJ, ca apa sa fie sistata doar la consumatorii cu datorii. El a spus ca va oferi si o solutie tehnica conducerii de la Nova Apaserv, privind debransarea individuala de la reteau de apa.

Sa oprim apa la acei consumatori care nu-si platesc, sa evitam oprirea apei pe un intreg condominium. Cu o investitie minima putem sa-i debransam pe cei care nu platesc apa. O sa le dau aceasta solutie celor de la Nova Apaserv”, a precizat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *