Începe evaluarea directorilor de școli! Mihaela Huncă: Există și directori de școli care nu și-au îndeplinit obiectivele

mihaela hunca iunieDirectorii unitatilor de invatamant vor fi evaluati de Inspectoratul Scolar Judetean in urma activitatii desfasurate anul trecut. Mihaela Hunca, inspector general al ISJ, a declarat ca in Consiliul de administratie al ISJ va fi stabilit calendarul evaluarilor care se vor desfasura pana pe 1 septembrie.

Potrivit sefei ISJ, exista si directori de scoli care nu si-au indeplinit obiectivele si, daca se va impune, se vor opera si schimbari in randul acestora.

Daca as vrea sa fac o apreciere generala, da, oamenii si-au facut treaba. Exista o anumita normalitate in sistemul de invatamant. Au fost realizate multe activitati in beneficial elevilor pentru a promova calitatea in invatamant. Exista si directori care nu si-au indeplinit obiectivele, dar acestia nu sunt intr-un numar foarte mare. Exista acea radiografie a managementului unitatii de invatamant in care sa putem face si aprecierea”, a spus inspectorul general al ISJ.

Mihaela Hunca sustine ca directorii unitatilor de invatamant sunt numiti prin detasare, detasare care inceteaza pe 31 august.

like facebookDe la 1 septembrie, detasarea poate continua sau se poate intrerupe. Nu este obligatoriu ca detasarea sa continue. Dar nu mi-am facut un obiectiv prioritar din a schimba directorii de dragul de a-i schimba. Daca in anumite unitati de invatamant se impune, daca sunt greseli majore, daca au persistat in a gresi chiar daca li s-a atras atentia, normal ca acolo se impune schimbarea pentru a eficientiza invatamantul”, a mai spus Hunca.

2 thoughts on “Începe evaluarea directorilor de școli! Mihaela Huncă: Există și directori de școli care nu și-au îndeplinit obiectivele

  1. Căntă la altă masă!toţi directorii au fost numiţi politic,aşa că nu vor fi schimbaţi,cu certitudine!poate doar cazurile nepesedizate să intre în categoria schimbărilor!

  2. Daca schimba guvernul poate . Dar cum hotii si asazisii invatati sint la putere nimic nu se schimba. Profesor pe post de director = lipsa prezenta la ore . Doar este director nu ?.Si citi nepasatori ( profesori – directori ) care asteapta doar ore de pregatire in particular sint . Cu raposatul nu le mergea asa de bine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *