Inspector general adjunct nou la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Ministerul Educaţiei a numit un al doilea inspector general adjunct la conducera Inspectoratului Şcolar Judeţean. Postul a rămas vacant în urma plecării Marilenei Mardare la pensie.

like facebookNumirea vine după ce în urmă cu un an liberalii au nominalizat o altă persoană, respectiv inspectorul Octav Paul, însă ministrul nu a dat curs propunerii. La aproape un an s-a decis numirea  inspectorului de educatie fizică şi sport, Gabriel Hârtie, ca interimar până la organizarea concursului.

Ordinul de numire a fost citit marţi în prezenţa angaţilor ISJ de către un reprezentant al ministerului venit să supravegheze derularea examenelor naţionale. Pe postul de inspector şcolar lăsat liber de Gabriel Hârtie urmează să fie detaşată o altă persoană.

Decizia de numirea a lui Gabriel Hârtie i-a luat prin surprindere pe colegii acestuia. Astfel, Mihaela Huncă va fi ajutată de doi inspectori generali adjuncţi, pe lângă Otilia Luca.

Gabriel Hartie
Gabriel Hartie

Este o nouă provocare în viaţa mea profesională şi vă mulţumesc tuturor că aţi fost alături de mine ca o recompensă a muncii mele, dar fără dumneavoastră nu aş fi reuşit să ajung până aici”, a declarat Gabriel Hârtie.

 

One thought on “Inspector general adjunct nou la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *