Cum se fură căruţul pentru copil din scara blocului. Vezi video!

furt carucior copii strada primaverii botosaniDoi părinţi din Botoșani au avut parte de o aventură, după ce au lăsat căruţul cu care plimbau copilul în afara apartamentului. Cei doi locuiesc pe strada Primăverii din municipiul, iar, de obicei, după o plimbare cu copilul, obişnuiesc să lase căruţul pe casa scării, mai ales că accesul este prevăzut cu interfon.

like facebookPe 9 iunie, au avut parte de o surpriză. La scurt timp de la intrarea în casă, căruţul a dispărut. Norocul părinţilor a fost o casă de amanet ce funcţionează la parterul blocului şi care este dotată cu camere de supraveghere, orientate şi pe casa scării. Pe filmare se poate vedea ( pe camera 4) cum un bărbat şi o femeie, apar în zonă.

furt carucior copii strada primaverii botosani1Bărbatul plimbă un căruţ, iar imediat ce trece prin faţa blocului se întoarce şi stă de vorbă cu femeia (camera 3). Bărbatul ia copilul în braţe, iar femeia pleacă cu căruţul gol. La scurt timp, bărbatul pătrunde în scara blocului, pune copilul în căruţul găsit şi pleacă liniştit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat (imaginile de pe camerele 4 şi 5).

Părinţii păgubiţi au alertat Poliţia, însă tot ei au reuşit să indentifice căruţul prin oraş, şi au chemat autorităţile.

Audiat bărbatul şi femeia la care s-a găsit căruţul au precizat că l-au cumpărat contra sumei de 150 de lei, însă părinţii păgubiţi susţin că l-au recunoscut pe bărbatul suspect de pe imagini. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar cercetările sunt în derulare.

Vezi aici video:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *