Modern Calor inventariază instalaţiile de încălzire la apartamentele branşate şi cele debranşate de la reţeaua centralizată

calorifer mmÎn perioada 23 iunie – 30 septembrie, societatea  Modern Calor va inventaria instalațiile de încălzire, atât la apartamentele branșate, cât și la cele debranșate de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică.

Acțiunea are scopul de a actualiza și centraliza baza de date a furnizorului de servicii, astfel încât operațiunea de defalcare a cheltuielilor de încălzire pe apartamente să se facă în cel mai corect mod posibil. Proprietarii sunt rugați să permită accesul angajaților societății de termoficare în locuințe. Aceștia vor inventaria atât instalațiile individuale, cât și cele comune ale blocurilor. Cu aceeași ocazie se va face și citirea apometrelor pentru regularizarea consumurilor de apa caldă menajeră. Acțiunea de inventariere va fi precedată de un anunț afișat la fiecare scară de bloc, în care se va preciza data exactă la care aceasta se va desfășura.

like facebookAngajații Modern Calor vor prezenta legitimație de serviciu, eventualele neclaritați putând fi lămurite la numarul de telefon 0231 537 100, interior 165, 169, potrivit unui comunicat al societăţii.

3 thoughts on “Modern Calor inventariază instalaţiile de încălzire la apartamentele branşate şi cele debranşate de la reţeaua centralizată

  1. Este o practica abuziva din partea MC. Legea 296/2004 la art.11 interzice orice vanzare fortata, expedierea unui produs sau prestarea unui serviciu catre o persoana se face numai in baza unei comezi prealabile a acesteia. Legea denumeste practica comerciala abuziva ca o metoda de vanzare restrictiva sau conditionata care afectaza interesele consumatorilor. In art 83 din lege se spune ca dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat de nici o clauza contractuala. MC nu a incheiat contracte cu posesorii de CT ci cu asociatiile care nu sunt infiintate legal confrm legii 230/2007 adica pe bloc sau scara si nu pe cartier. Toate actele emise sau incheiate de asociatiile de proprietari sunt lovite de nulitate deci si contractele cu MC.

  2. Cand am renuntat la serviciile voastre m-ati pus sa fac cerere,sa platesc decuplarea,sa fac curat dupa cei care au venit sa taie tevile.DACA VREI SA INTRII PE PROPRIETATEA MEA SA VII CU MANDAT .NU M-AI SUNAT SA-MI PROPUI PLATA UNEI RATE CATRE BANCA,NU AI PLATIT CHIRIE PENTRU TEVILE CARE TREC PRIN CASA MEA,IAR ACUM VII CU RUGI?

  3. In Codul Civil la art.1246 la Nulitate se arata ca: „Orice contract incheiat cu incalcarea conditiilor cerute de lege pentru incheierea sa valabila este supus nulitatii, daca prin lege nu se prevede o alta sanctiune.” E clar ca MC ne forteaza sa platim niste bani pe niste facaturi de ordine dar nu conform legilor si Codului Civil aflate in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *