Klaus Johannis s-a întâlnit cu liberalii din Botoșani

conferinta turcanu klaus iohannisDuminică, 22 iunie, la Centrul de Afaceri din Municipul Bacău a avut loc întâlnirea celor doi candidați la președinția PNL, Klaus Johannis și Ioan Ghișe, cu delegații liberali din Regiunea Nord-Est la Congresul care va fi organizat la finele acestei săptămâni.

La întalnire au participat toți președinții de filiale din zona Moldovei, parlamentari și lideri marcanți ai Partidului Național Liberal, la nivel central.

Cei doi candidați și-au prezentat succint viziunea de management politic cu care se vor prezenta în fața Congresului, iar dezbaterea subiectelor a fost una transparentă, echilibrată și extrem de utilă.

În intervenția sa, Florin Țurcanu, președintele Partidului Național Liberal- Filiala Botoșani, a punctat cu maximă fermitate nevoia imediată de schimbare a strategiei de comunicare a partidului, a modelelor de organizare politică, a nivelului de responsabilitate individuală și colectivă în cazul viitoarelor rezultate electorale.

Mesajul președintelui interimar al PNL, Klaus Johannis, pentru liberalii din Botoșani a fost unul care a subliniat performanțele politice bune obținute de filiala Botoșani, aceasta ocupând primul loc în topul organizațiilor liberale din Moldova.

like facebookSoluția Klaus Johannis pentru președinția Partidului Național Liberal a devenit, după întâlnirea de la Bacău, o certitudine, iar mandatul de prezidențiabil din partea unei drepte unite va reveni, cel mai probabil, tot lui Klaus Johannis, un politician complet profilat, cu deschidere europeană, posesor al unui nivel de competență net superior celorlalți posibili candidați.

Sursa: Comunicat de presă PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *