Comunicat de presă Primăria Botoşani: Modernizarea străzii Maramureş, inclusă în planul de investiţii pe 2014

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani a prevăzut în planul de investiţii pe anul 2014 „Reabilitarea şi modernizarea străzii Maramureşului”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

În urma realizării lucrărilor de proiectare a rezultat o valoarea a investiţiei de 1.342.620 lei, investiţie ce va fi suportată din bugetul local. În momentul de faţă, au fost demarate procedurile în vederea atribuirii contractului de lucrări și realizării investiției.

like facebook„Ştim foarte bine situaţia şi eu am mai declarat: aproximativ 30% din străzile din Botoşani sunt neasfaltate. Asta înseamnă un necesar financiar de cel puțin 400-500 miliarde lei, iar bugetul nostru anual ne permite realizarea de asfaltări de aproximativ 50 miliarde anual. În acest an au fost prinse pe acest buget Primăverii şi Maramureş. Să nu uităm de cei 150 miliarde pe care îi returnăm la bănci în fiecare an pentru creditele atrase până în 2012 tot pentru asfaltări. Eu îi înţeleg foarte bine pe aceşti cetăţeni care aşteaptă de ani de zile să ajungă asfaltul şi pe strada lor şi pe bună dreptate au dreptul să fie nemulțumiţi doar că asta e situaţia cu care ne confruntăm. Când am venit noi, strada Maramureş nu avea nici măcar proiect tehnic făcut. Am demarat procedurile, am realizat proiectul tehnic urmând ca în acest an  să înceapă lucrările”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Reabilitarea şi modernizarea străzii Maramureş se înscrie într-un program multianual promovat de Primăria Municipiului Botoşani de reabilitare și modernizare a unor străzi din municipiul Botosani, în acest an fiind cuprinse strada Primăverii şi strada Maramureşului.

Botoşănean despre strada Maramureş: Praful este in cantitate foarte mare, iar strada este aproape imposibil de circulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *