O femeie care făcea contrabandă cu ţigări a căzut în plasa jandarmilor

tigari de contrabanda - jandarmiUn echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, aflat în serviciu, în zona Pieţii Centrale din municipiul Botoşani, a observat, o femeie care transporta un bagaj voluminos.

Jandarmii au procedat la legitimarea femeii în vârstă de 37 de ani, iar la controlul bagajului au descoperit cantitatea de 2500 de ţigarete fabricate în Republica Moldova, faţă de care proprietara acestora nu a putut dovedi provenienţa.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au confiscat pachetele de ţigari şi totodată i-au întocmit femeii, actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,transportul mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia ”.

like facebookCele 250 pachete de ţigări confiscate şi actele de sesizare au fost înaintate de către jandarmi, Serviciului de Investigare al Fraudelor din cadrul I.P.J. Botoşani

One thought on “O femeie care făcea contrabandă cu ţigări a căzut în plasa jandarmilor

  1. Piata este plina de traficanti de tigari ,,cetatenii ,,care te asalteaza cu telefone,sosete si culegatorii de portofele,atent suprveghetii de oamenii in uniforma,care apara si protejeza.Pe cine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *