Botoşănean despre strada Maramureş: Praful este in cantitate foarte mare, iar strada este aproape imposibil de circulat

stradaUn botoşănean acuză faptul că o stradă din municipiul Botoşani figurează ca asfaltată, însă ea este doar pietruită. El a trimis redacţiei BotosaniNews un material în care arată că strada Maramures din Botosani este una dintre cele doua strazi neasfaltate din oras. Acesta susţine că au fost făcute nenumărate promisiuni din partea autorităţilor locale privind modernizarea străzii, însă nimic concret până acum.

like facebookPraful este in cantitate foarte mare, iar strada este aproape imposibil de circulat, in special iarna cand nici lama nu trece pe acolo. In fiecare an primim doar promisiuni si ne-am cam saturat sa inghitim tot praful si sa ne stricam masinile. Am sa deschid in curand si o pagina de facebook despre acea strada cu poze si o filmare de la un capat la celalalt. Tind sa precizez ca celelalte doua strazi paralele, respectiv Pod de Piatra si Armeana sunt asfaltate recent, circulatia pe acele strazi fiind mai mica decat pe strada Maramures”, se precizează în mail-ul trimis redacţiei.

 

One thought on “Botoşănean despre strada Maramureş: Praful este in cantitate foarte mare, iar strada este aproape imposibil de circulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *