Interviu cu scriitorul și dramaturgul Matei Vișniec în noul număr Buzz (28). Vezi și ce alte subiecte mai cuprinde noul număr al ziarului scris de copii!

matei visniecUn nou număr Buzz (28) este începând de astăzi la chioșcurile de ziare. Copiii-reporteri au fost și de data aceasta pe fază descoperind subiecte interesante, unele chiar în exclusivitate,  atât în școli, cât și la evenimentele la care iau parte.

like facebookAstfel, din sumarul noului număr puteți citi un interviu foarte interesant cu dramaturgul, scriitorul și jurnalistul Matei Vișniec realizat de un copil de 13 ani sau despre o tânără din Dorohoi care, la 17 ani, are deja 7 cărți publicate.

alessandra buzzDe asemenea, tot în acest număr, veți putea citi despre apariția unei reviste realizată la o școală din Botoșani în limba engleză sau despre performanța CSS Pro Volei Botoșani.

Nu lipsește rubrica permanentă ca „Voluntar de top” sau despre activitățile micilor reporteri în proiectul „Atelierele Buzz-jurnalism pentru copii”, finanțat de Primăria Botoșani. Multe alte subiecte interesante veți găsi în acest nou număr pe care cumpărându-l, susțineți un proiect educativ dedicat copiilor isteți.

Noul număr Buzz se găsește la chioșcuri și poate fi cumpărat doar cu un leu. Publicația este scrisă de  copii și adolescenți și este adresată copiilor, profesorilor, părinților și bunicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *