Patru poliţişti, urmăriţi penal la reclamaţia doctoriţei Liliana Teodoriu

ijp BotosaniPatru poliţişti botoşăneni au fost puşi sub urmărire penală sub acuzaţiile de furt calificat, tâlhărie şi abuz în serviciu, în baza unei decizii a Curţii de Apel Suceava, după o plângere formulată de Liliana Teodoriu, fostul medic de la Casa de Pensii, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Cei patru, Florin L., Cristian Ş., Ciprian Ţ. şi Manuela A., toţi din cadrul Poliţiei Dorohoi, au participat la percheziţia din 28 iunie 2011 de la locuinţa doctoriţei, iar acum aceasta îi acuză de furt şi tâlhărie. Iniţial, plângerea formulată de Liliana Teodoriu a fost soluţionată de Parchetul Curţii de Apel Suceava, însă procurorii au considerat că faptele nu există şi au dispus neînceperea urmăririi penale, dar medicul a contestat rezoluţia în instanţă, verdictul magistraţilor fiind tranşant – „desfiinţează în totalitate rezoluţia (…) şi trimite cauza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava în vederea începerii urmăririi penale faţă de intimaţi”.

like facebookCe se invocă, însă, în plângere este la fel de greu de spus, întrucât reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava şi ai instanţei de judecată nu cunoşteau amănunte din dosar. „Dosarul este încă la instanţă, aşa că nu putem oferi niciun fel de informaţii”, a spus procurorul Liliana Arbureanu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.  La rândul lor, reprezentanţii IJPe au refuzat să comenteze situaţia.

Cert este că Liliana Teodoriu susţine că, după percheziţia din iunie 2011, i-ar fi dispărut o serie de lucruri din locuinţă.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

One thought on “Patru poliţişti, urmăriţi penal la reclamaţia doctoriţei Liliana Teodoriu

  1. ACUZATIA este ca s-au FURAT banii de catre organele de cercetare penala la perchezitia domiciliara din 28 iunie 2011…..acesti acuzati , SUSPECTII, au LUAT banii, dar NU i-au mai trecut si in procesele verbale de perchezitie , ci i-au pus direct in buzunarele lor…..ei, CUM SE NUMESTE ASTA ??? JAF ARMAT ??? TALHARIE ??? infractori cu legitimatii de la stat…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *