Renumită firmă de construcţii, ameninţată cu insolvenţa

statie de beton cornels floor botosaniO renumită firmă de construcţii din judeţul Botoşani ar putea ajunge în insolvenţă, după ce un colaborator a deschis o acţiune cu acest obiect pe rolul Tribunalului Botoşani.

Este vorba despre societatea Cornel’s Floor SRL, care a fost chemată în instanţă de firma Valentino Prodex SRL cu sediul în Focşani şi specialiată în oferirea de servici de asistenţă tehnică.

Cele două firme au lucrat la un proiect privind construcţia unei staţii de betoane, beneficiara fiind societate de construcţii. Societatea din Focşani reclamă că fostul colaborator nu i-ar fi achitat 50.160 de lei, iar pentru acest lucru a solicitat judecătorilor constatarea insolvenţei constructorului.

like facebookContactat, administratorul societăţii botoşănene, Marcel Bârsan, a declarat că societatea din Focşani este într-o eroare şi a introdus greşit cererea de insolvenţă împotriva unei firme care deja este în această stare.

Interesant este că pe portalul instanţelor de judecată nu figurează nici un dosar în care judecătorii să fi declarat insolvenţa firmei conduse de acesta.

Societatea Cornel’s Floor SRL a devenit cunoscută după ce a obţinut mai multe contracte de lucrări oferite de autorităţile locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *