Magazinul Dedeman a fost tâlhărit. Vezi cum a fost posibil!

magazinul Dedeman BotosaniMagazinul Dedeman din Botoşani a fost tâlhărit. Cel puţin asta spun procurorii, care, în urma unei anchete, l-au trimis în judecată pentru tâlhărie pe un tânăr de 33 de ani. Este vorba de Petru Hasan, care a comis fapta în luna martie 2013. Bărbatul s-a dus în magazinul de la Hudum şi a furat o mandrină de la un rotopercutor.

like facebookA fost văzut de personalul Dedeman şi a fost oprit pentru a lămuri situţia. A returnat produsul şi, în timp ce agenţii de securitate aşteptau poliţiştii, acesta i-a îmbrâncit şi a fugit.

A fost prins ulterior şi acuzat de tentativă de tâlhărie, având în vedere că nu a produs un impact major prin îmbrânceala agenţilor. Angajaţii şi colaboratorii magazinului nu au avut pretenţii în dosar astfel încât sunt citaţi ca martori, în schimb apare Dedeman ca parte civilă, având în vedere că a fost prejudiciat prin fapta comisă de inculpat.

Dosarul a fost finalizat la începutul acestui an de Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi trimis pentru soluţionare la Judecătorie. Inculpatul este judecat ca recidivist, el mai având o condamnare cu suspendare din urmă cu câţiva ani.

2 thoughts on “Magazinul Dedeman a fost tâlhărit. Vezi cum a fost posibil!

  1. pacat ca sa inchis otv-ul asta era caz de discutat la otv.gardieni de la dedeman sunt niste nesimtiti care controleaza clienti la iesire.unde ati mai vazut asa ceva

  2. Daca a furat să fie pedepsit în conformitate cu fapta şi gravitatea acesteia! Dar cine da dreptul acestui lanţ de magazine să considere drept infractori pe toţi cumpărătorii ce -i trec pragul? Pentru ca eşti aşteptat la uşă şi verificat la sânge ce ai cumpărat, unii chiar stau la casă şi supraveghează vânzarea , alţii te şi pipăie pe la buzunare iar unul chiar m-a reţinut vre-o 5 minute la uşă pentru ca nu era convins ca robinetul cumpărat era de 1/2 ” şi nu de 3/4 ” . Cu ce drept fac aceste lucruri şi de ce autorităţile nu iau măsuri? Nicăieri în Europa nu se întâmplă aşa ceva, iar dreptul de percheziţie şi legitimare îl are doar poliţia, asta în cazul în care există certitudinea ca ai furat( sună alarma la ieşire, eşti filmat de camere sau eşti observat de detectivi civili aflaţi în magazin). Iar dacă nu au încredere în vanzatoare , să monteze camere de supraveghere deasupra caselor, asta daca legea le permite! Există în Botoşani autorităţi care să se sesizeze? Sau poate redactia este cea care le va trimite această sesizare?5alk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *