Legătura paranormală între siamezele românce care au făcut istorie în medicina mondială! Ce s-a întâmplat cu Lina!

lina si gherghinaZilele trecute, Gherghina, una dintre primele siameze din Romania, s-a stins din viata in urma unui cancer hepatic. Intr-un mod inexplicabil, inainte de a afla ca sora ei este bolnava, Lina acuza dureri mari de ficat, fara a avea, insa, vreo afectiune.

Romani din toate colturile au plans zilele acestea moartea Gherghinei Boaru, prima siameza nascuta in Romania. Femeia a murit la numai 32 de ani, dupa ce, in urma cu cateva luni, a aflat ca sufera de cancer hepatic. Din pacate, boala se afla intr-un stadiu avansat, asa ca medicii nu au mai avut ce sa faca.

like facebookIn urma Gheorghinei a ramas o fiica de sase ani, care nu intelege inca ce i se intampla, un sot daramat de durere, dar si o sora care simte ca o parte din ea a murit. La inceputul anilor 80, Elena Boaru a adus pe lume doua fiice lipite in dreptul inimii, de la stern la ombilic. Dupa sase luni, cele doua au ajuns in Elvetia, unde au fost operate si despartite de o echipa de 28 de medici.

Desi nu au mai fost unite fizic, intre Lina si Gherghina a existat mereu o legatura deosebita, ce merge dincolo de puterea de intelegere a oamenilor.

Cand una a avut o durere, cealalta a simtit. Cand una a suferit sau a plans, cealalta a avut aceleasi trairi. In copilarie au fost de nedespartit, erau mereu impreuna. Simteau cand cealalta este in pericol, motiv pentru care s-au protejat mereu„, a declarat mama siamezelor, Elena Boaru, pentru CANCAN.ro.

In ultimii ani, cele doua surori se indepartasera, mai ales ca se aflau la o distanta de mii de kilometri. Gherghina muncea in Italia, iar Lina in Spania. Se vedeau rar si vorbeau cam de doua ori pe luna la telefon, insa simteau atunci cand una patea ceva.

Lina tot zicea ca o doare ficatul, ba ca o mai doare altceva. Pe vremea aceea, Gheorghina nu stia ca este bolnava.De fapt, Lina simtea boala surorii ei„, ne-a mai spus mama fetelor.

De cand sora sa a murit, Lina Boaru nu isi mai gaseste linistea. Plange fara oprire, are cosmaruri in fiecare noapte si isi striga sora in somn. Nu poate accepta faptul ca jumatatea ei nu se mai afla printre noi, se simte nepuncioasa si se simte vinovata ca s-a indepartat de Gheorghina.

Sursa: Cancan.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *