Ţigări de contrabandă descoperite într-o boxă din hala de carne

tigari captura jandarmi BotosaniSute de pachete de ţigări au fost descoperite, joi, într-o boxă din hala de carne din Piaţa Centrală a municipiului Botoşani, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de investigare a fraudelor, pe linia combaterii traficului şi comerţului ilicit cu ţigarete .

Cele 840 de pachete de ţigări din Republica Moldova au fost găsite în spaţiul de la subsolul halei, care aparţinea unei femei de 32 de ani care are afaceri în piaţă.

like facebookAcţiunea poliţiştilor Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani s-a derulat în perioada 16- 19 iunie. Cu această ocazie, ei au constatat în flagrant patru infracţiuni de contrabandă, fiind depistată şi indisponibilizată în vederea confiscării cantitatea totală de 1.375 pachete, de provenienţă Republica Moldova.
În perioada menţionată au fost de asemenea aplicate 12 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 12/1990, în valoare totală de 20.000 lei, pentru acte ilegale de comerţ cu ţigarete, concomitent cu dispunerea măsurii complementare a confiscării cantităţii de 4.200 ţigarete.
Activităţile de prevenire şi combatere a traficului şi comerţului ilicit cu ţigarete vor continua la nivelul întregului judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *