Monica Neamţu a ajuns acasă. Vezi ce surpriză i-au făcut rudele!

monica neamtu botosani2După aproape trei luni de spitalizare, Monica Neamţu a ajuns acasă în Botoşani. Tânăra ce a suferit şase operaţii la spitalele din Iaşi a fost surprinsă de rude şi prieteni, fiind aşteptată cu un tort.

like facebookVizibil emoţionată, aceasta le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături şi în special mamei sale. Monica este gata să îşi reia viaţa, după ce a fost la un pas de moarte stând mai multe zile în comă. Părinţii fetei strângeau bani pentru o casă, însă planurile le-au fost date peste cap de internarea fetei, însă acum mulţumesc divinităţii că au reuşit să o vadă din nou zâmbind.

Tânăra mai are probleme la un picior având nevoie de sprijin pentru deplasare, iar specialiştii spun că recuperarea ar putea dura mai mulţi ani.

În paralel, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a prezentat Ministerului Sănătăţii un raport cu privire la ancheta demarată în Maternitatea „Elena Doamna“, care nu a fost făcut încă public.

monica neamtu botosani1Tânăra de 19 ani a ajuns, în 23 martie, în stare gravă la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi, cu o sarcină extrauterină de şase săptămâni.

Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, iniţial, medicii au decis să intervină laparoscopic pentru înlăturarea fătului, însă în urma complicaţiilor operaţia s-a transformat într-una „clasică”. Ultima operaţie a durat peste cinci ore şi în urma acesteia pacienta a fost transferată la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde fata a mai suferit alte două intervenţii chirurgicale.

monica neamtu botosaniPrima dată, tânăra a ajuns la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi în 15 martie, după ce la Botoşani a făcut analize care au indicat probleme.

Prietenul tinerei, Ştefan A., spunea că medicii de la Maternitatea „Cuza Vodă” nu şi-au asumat să o ţină pe fată internată şi au trimis-o de urgenţă la Maternitatea „Elena Doamna”, unde aceasta a ajuns în aceeaşi zi. Aici, fata a stat internată din 15 până în 17 martie, timp în care a urmat un tratament. După externare, la întoarcerea în Botoşani, fata a repetat analizele, care din nou au indicat probleme. Ulterior, tânăra a început să se simtă rău, iar în 23 martie a mers din nou la Maternitatea „Elena Doamna”, unde a fost internată.

Familia tinerei a depus o plângere la Ministerul Sănătăţii, acuzându-i de neglijenţă pe medicii de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi care au tratat-o pe fată.

2 thoughts on “Monica Neamţu a ajuns acasă. Vezi ce surpriză i-au făcut rudele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *