Vezi cum a putut să îşi parcheze un botoşănean maşina în parcarea mall-ului! FOTO

toyota land cruser parcat neregulamentar mall2Un şofer botoşănean a reuşit să îşi facă din maşina sa un pericol public după o parcare neregulamentară în mall-ul din municipiu.

Acesta şi-a lăsat maşina, o Toyota Land Cruiser, joi după-amiază, pe calea de acces a parcării din complexul comercial. Gestul şoferului este unul de neînţeles în condiţiile în care erau locuri libere în parcare.

like facebookAutoturismul era plasat la parter, după un colţ, iar şoferii ce coborau cu maşinile de la etajele superioare aveau un şoc, când se trezeau cu maşina în faţă după ce efectuau virajul la dreapta. Unii mai în glumă susţineau că şoferul buclucaş caută să încaseze bani de la firma de asigurări.

Mai mulţi conducători auto care au trecut prin zonă au anunţat reprezentanţii complexului comercial şi aceştia au dat prin staţie un mesaj către proprietarul maşinii parcate neregulamentar să se prezinte de urgenţă la autoturism. După câteva zeci de minute maşina a fost mutată.

toyota land cruser parcat neregulamentar malltoyota land cruser parcat neregulamentar mall1toyota land cruser parcat neregulamentar mall3toyota land cruser parcat neregulamentar mall4

7 thoughts on “Vezi cum a putut să îşi parcheze un botoşănean maşina în parcarea mall-ului! FOTO

  1. Repede criticati voi pe toata lumea:-j poate acolo s-a stricat sau era un om cu un handicap sau femeie la volan .

  2. Cocalareala maxima, mai exact!!..In conditiile in care erau locuri libere de parcare…Nici daca nu ar fi locuri,nu parchezi asa, dar orasul asta e plin de cocalari prosti..mi-e scarba!!

  3. Asta e dovada de prostie si nesimtire maxima. Dovada de cretinism. Ar trebui anulat carnetul soferului tampit…. Parascan il cheama?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *