Piaţa Viilor intră în modernizare la sfârşitul lunii iulie

piata legumePiaţa mică va intra în reabilitare spre sfârşitul lunii iulie, a declarat directorul Urban Serv, Simion Drelciuc. El a declarat că acest lucru se va întâmpla în cazul în care nu vor exista contestaţii din partea firmelor care s-au înscris la licitaţie. Reabilitarea Pieţei face parte dintr-un proiect transfrontalier cofinanţat cu fonduri europene, în valoare de 192.826 de euro.

Am fost anunţaţi de Primărie că în situaţia în care nu va exista nicio contestaţie la licitaţia pentru desemnarea firmei câştigătoare pentru realizarea lucrărilor, spre sfârşitul lunii iulie există şanse să înceapă lucrările„, a spus Drelciuc.

Şase firme şi-au depus ofertele pentru realizarea lucrărilor la proiectul reabilitarea Piaţa Viilor şi amenajarea standurilor pentru expunerea produselor tradiţionale.

like facebookCu cea mai mică ofertă, din punct de vedere financiar, a venit SC Abc Con Internaţional SRL cu 642.939 lei, fără TVA. Prin implementarea proiectului, Piaţa Viilor va beneficia de lucrări de amenajare, igienizare şi dotare. În acelaşi timp, va fi mărită capacitatea de ocupare a pieţei şi perimetrul acesteia va fi mărit, astfel încât să poată funcţiona pe întreaga perioadă a anului, fără întreruperi cauzate de vremea nefavorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *