Tabără de airsoft organizată la Agafton

Codrii de Arama, AgaftonIn perioada 20-22 iunie 2014 Clubul Sportiv Airsoft USLA Botoşani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani si Green Horses Events organizeaza editia a IV-a a evenimentului national de Airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” activitate ce va avea loc in tabara Agafton si imprejurimi.

Editia din acest an de la Botosani reprezinta un important eveniment national de airsoft la care participa peste 250 jucatori reprezentand echipe si cluburi din: Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Piatra-Neamt, Focsani, Bucuresti, Sibiu, Targoviste, etc .

like facebookParticpantii sunt asteptati vineri, 20 iunie 2014,  fiind gazduiti in tabara Agafton. Dupa activitatile de cazare si acomodare urmate de sedinta tehnica privind regulamentul  de joc, va avea loc startul oficial al evenimetului incepand cu orele 18.00. Ca un element de noutate, in acest an, organizatorii au pregatit un joc de airsoft ce va dura 24 ore non-stop competitia incheindu-se sambata 21 iunie 2014.

Sambata seara, incepand cu orele 20.00, va avea loc festivitatea de premiere a participantilor, tombola cu premii, concert live in aer liber cu trupa “Odyssey” din Suceava si un concurs de Karaoke intitulat “Vocea Codrilor de Arama”.

Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar  fictiv, fie ca hobby recreational de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are cateva elemente comune, airsoftul se bazeaza pe onoarea individuala a jucatorilor, nu pe semen de vopsea lasate pe echipament.
Replicile si echipamentul de airsoft sunt copii fidele ale armelor si echipamentelor folosite de fortele armate sau de catre politie.Cu toate acestea, ele nu pot fi modificate pentru a servi ca arme de foc sau letale.

Activitatile desfasurate in prezent de catre membrii Clubului Sportiv Airsoft USLA Botosani constau in  principal in organizarea si arbitrarea meciurilor de airsoft atat pentru incepatori si avansati, continuand traditia organizarii evenimentelor nationale si interjudetene de airsoft in judetul Botosani.

Cei interesati de practicarea acestui sport pot accesa pagina web a clubului www.airsoftbotosani.ro

Evenimentul are loc cu sprijinul: Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, Primaria Municipiului Botosani, Inspectoratului Judetean de  Politie Botosani, Jandarmeria Botosani,  Airsoft.ro, D&D Construct,  Apetrans,  Tea Time Catering, Activ Explore.ro,  AldPhoto Club,  Forta Rapida Grup Security SRL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *