Copil imobilizat la pat, chinuit de indiferenţa părinţilor

lacramioara parvu mama copil imobilizat comuna luncaUn copil, de 14 ani, din comuna Lunca a ajuns să sufere din cauza indiferenţei părinţilor. Minorul este imobilizat la pat, de la vârsta de 8 ani, însă părinţii nu l-au dus niciodată la doctor.

like facebook„Nu sunt vinovată. Eu l-am îngrijit, dacă nu făceam asta nu împlinea 14 ani. Nu s-a dezvoltat, asta este. Nu am fost cu el la spital dacă nu i-a fost rău. Nici nu am avut bani” a fost reacţia Lăcrămioarei Pârvu, mamă a încă 5 copii.

Femeia este contrazisă de autorităţile din comună, a căror reprezentanţi spun că i-au oferit sprijin financiar. Mai mult decât atât femeia nici măcar nu i-a scos un certificat de handicap pentru a beneficia de sprijin din partea statului. Inclusiv trimiterile eliberate de medicul de familie din comună au fost ignorate de mama băiatului.

„Acum doi ani i-am acordat un ajutor de urgenţă pentru a mearge la Botoşani la spital. Nu s-a dus”, a declarat Maricel Marcu, primarul comunei.

O echipă de la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului s-a deplasat în această săptămână la domiciliul minorului pentru a evalua starea de sănătate şi i-a cerut mamei sale să vină până la Botoşani pentru a primi sprijin mai mult.

Sursa : Digi 24

One thought on “Copil imobilizat la pat, chinuit de indiferenţa părinţilor

  1. Nu ai bani dar copii multi stii sa faci. Este nesimtire curata. Primul meu copil este disabil. Dar nu am mai facut si alti copii ci am facut totul singura pt al angriji si purta prin spitale si scoala. Acum are 19 ani este 100% invalid (nu merge ) dar nu l-am abandonat an un pat. Nu cred ca te poti numi mama. Nu te judec dar a-mi pare nespus de rau de acel suflet nevinovat de copil. Si mie mia fost f greu sa cresc copilul meu sigura , dar cu ajutorul lui dumnezeu am trecut peste toate . Asa ca , daca o MAMA vrea face totul pt asi vedea copilul ca sta bine. (Cat ai permite sanatatea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *