Bucătărie cuprinsă de flăcări de o lumânare uitată aprinsă

batrana arsa in incendiu- pompieriNeglijenţa l-a costat pe un localnic din comuna Ungureni cca. 500 lei. La atât au fost estimate pagubele înregistrate în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, în bucătăria de vară din gospodărie. Intervenţia promptă a pompierilor din Săveni a împiedicat propagarea flăcărilor la locuinţă.

Apelul de ajutor s-a înregistrat puţin înainte de ora 07.00. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni s-a deplasat la locul indicat, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau o canapea şi un covor din bucătăria de vară, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte clădiri din gospodărie. Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *