Vezi ce vrea să comaseze managerul Spitalului Judeţean

viorel iliutaReprezentanţii Spitalului Judeţean intrenţionează să ia încă o măsură în vederea reducerii cheltuielilor. Potrivit managerului Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, laboratoarele de analize medicale ar putea fi comasate. Spitalul deţine, după comasare, laboratoarele de la Pediatrie şi Maternitate, iar în plus de anul trecut a fost acreditat şi laboratorul propriu al spitalului.

like facebookErau spitale diferite. Pentru această acreditare s-a plătit o sumă importantă de fiecare spital. Spitalul Mavromati şi-a acreditat şi el RENAR laboratorul, dar avem în vedere o posibilă comasare a laboratoarelor în sensul transformării unor laboratoare mai mici în puncte de recoltare. Înseamnă o redistribuire a personalului. Analiza nu este făcută, dar avem această intenţie„, a menţionat Iliuţă.

La începutul săptămânii, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a atras atenţia conducerii să reducă laboratoarele din spital, întrucât nu sunt necesare atât de multe, dar şi pentru a reduce cheltuielile cu personalul.

One thought on “Vezi ce vrea să comaseze managerul Spitalului Judeţean

  1. Mai intai ar trebui sa vada mafia din administrativ si dupa aia sa comaseze laboratoarele. Sa vada licitatiile facute pe comisioane babane si dupa aia sa se ia de personalul medical. Abia astept sa vad ce laboratoare vor sa comaseze si ce va urma dupa aia.Inainte ce comasarea spitalelor cred ca fiecare in parte o ducea mult mai bine, mai putin judeteanul care a dus in groapa si celelalte spitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *