Vezi ce VIP a făcut plângere penală împotriva grefierilor de la Tribunalul Botoşani pentru neglijenţă în serviciu!

ionel ganea botosaniProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au înregistrat o plângere penală ce îi priveşte pe colegii de la Tribunalul Botoşani. Asttfel. aceştia trebuie să ancheteze o acuzaţie de neglijenţă în serviciu formulată de fostul mare fotbalist Viorel Ionel Ganea.

like facebookFostul sportiv acuză o grefieră de neglijenţă în serviciu pentru că nu i-ar fi transmis, în termenul legal, copii după documentele de chemare în judecată depuse de clubul Universitatea Cluj, într-un dosar în care fostul antrenor era chemat în judecată.

Ionel Ganea susţine că, potrivit rezoluţiei preşedintelui instanţei, documentele trebuiau să îi ajungă până la data de 21 mai, el având termen de judecată marţi.

Plângerea a fost înregistrată de procurori, iar dosarul a fost trimis spre cercetare la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului. Conform procedurilor noului cod penal, iniţial se fac cercetări asupra faptei şi dacă se adună probe elocvente se îndreaptă şi asupra persoanei vizate, în  acest caz grefiera care s-a ocupat de dosarul fostului component a naţionalei României.

Dosarul dintre Universitatea Cluj şi Ionel Ganea a ajuns pe masa judecătorilor botoşăneni ca urmare a unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, privind strămutarea procesului de la o instanţă din Cluj.

Un prim proces dintre cele două părţi a fost pierdut de Ionel Ganea, ce a activat pentru câteva luni ca antrenor la Univeristatea Cluj. Acesta a fost obligat de jucători să restituie clubului 52.000 de euro reprezentând câteva salarii şi chiria plătită în plus de club, după ce a primit banii, deşi contractul a fost reziliat.

One thought on “Vezi ce VIP a făcut plângere penală împotriva grefierilor de la Tribunalul Botoşani pentru neglijenţă în serviciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *