Posibile disponibilizări la Spitalul Judeţean. Vezi cine va fi afectat!

iliuta viorelSporuri reduse sau disponibilizari de personal la Spitalul Judetean in cazul in care contractul cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate nu va fi unul satisfacator.

Declaratia a fost facuta, miercuri, de managerul Spitalului Judetean, Viorel Iliuta, care a declarat ca unitatea spitaliceasca a acumulat datorii de peste 12 milioane lei, iar situatia nu mai poate continua in acest mod. Ca sa poata functiona in conditii normale, spitalul are nevoie de 7,5 milioane lei, fata de 6,5 milioane lei cat primeste la aceasta data.

Drept urmare, conducerea spitalului a luat in calcul fie disponibilizari in randul personalului administrativ, fie taierea sporurilor angajatilor.

Am inregistrat plati restante si arierate de peste 12 milioane lei, iar asa nu putem continua. Suntem blocati si asa de unii furnizori.  Vom fi nevoiti sa reducem cheltuielile si nu vom taia apa si lumina, vom reduce cheltuielile cu personalul. Intai cu personalul administrativ, dupa care vom reduce sporurile care sunt variabile. In ceea ce priveste personalul administrativ, vor fi dupa caz disponibilizari sau externalizari de servicii”, a spus Iliuta.

like facebookLa aceasta data, Spitalul Judetean are peste 200 de oameni la administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *