Primul pub deschis în Centrul Vechi. Vezi cui îi aparţine!

united arena pub botosaniPrimul sportiv din Botoşani a deschis primul pub din zona istorică a municipiului Botoşani. Este vorba de fostul jucător al FC Botoşani, Andrei Letos, cel care şi-a investit economiile în amenajarea şi dotarea unui spaţiu comercial din Centrul Vechi.

El a închiriat de la Primărie un spaţiu în apropierea monumentului din Piaţa 1 Decembrie 1918, în care a înfiinţat „United Arena Pub”. Pub-ul se bucură şi de o terasă amplasată chiar pe pietonalul Centrului Vechi.

like facebook„Îmi doresc ca întreg centrul istoric al Botoşaniului să arate ca la Sibiu sau Braşov. Mi-ar plăcea să fie aici cât mai mulţi comercianţi şi terasele pline”, a declarat Andrei Letos.

arena pub --botosaniFostul jucător al FC Botoşani şi-a lăsat amprenta sportivă şi pe afacere. El a postat pe pereţii pub-ului tablouri cu fotbalişti celebri, care sunt puse în evidenţă cu ajutorul unor mini-reflectoare.

De asemenea, el a montat şi patru plasme care permit clienţilor săi să urmărească, din orice unghi, Campionatul Mondial din Brazilia.

united arena pub botosani

united arena pub botosani

united arena pub botosaniunited arena pub botosani

united arena pub botosani

4 thoughts on “Primul pub deschis în Centrul Vechi. Vezi cui îi aparţine!

  1. Daca nu ar fi ordinarii de TIGANI ar fi genial! Trebuie alungati de acolo si sa li se i terzica sa mai intre in oras, parerea mea.

  2. Este o idee buna. Ar fi frumos ca primaria sa le ofere comerciantilor facilitati pentru a deschide o afacere in acel centru vechi. Pacat de banii care au fost bagati in reabiltarea acelor spatii. Prezenta „c i o r i l o r” acolo face imposibila deschiderea oricarei afaceri. De fapt, nu deschiderea este grea, ci mentinerea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *